DKV HOME CARE Zorgverzekering

Onze samenleving veroudert. Op zorgbehoefte staat echter geen leeftijd. Niet-medische zorg (rusthuis, thuiszorg,…) wordt alsmaar duurder en weegt zwaar door op het budget.

Wat als u zorgbehoevend wordt? Wie zal voor u zorgen?
Wie zal uw zorg organiseren? Wie zal het betalen? DKV.

 

Door een ziekte of een ongeval kunt u hulp nodig hebben bij de eenvoudigste dagelijkse handelingen. DKV HOME CARE, onze aanvullende zorgverzekering voorziet in geval van zorgbehoefte een maandelijkse vergoeding van € 275 tot € 2 200 voor uw niet-medische zorg, zonder wachttijden. DKV organiseert uw thuiszorg, ook na ontslag uit het ziekenhuis.

Welke formule kies ik best?

1254

U kan uw formule vrij kiezen in functie van uw gewenste zorg en uw gewenste budget – dus een verzekering op maat volgens uw eigen behoeften en noden!

DKV HOME CARE voorziet niet-medische thuiszorg na een hospitalisatie en een maandelijkse vergoeding in geval van zware en langdurige zorgbehoefte. Op deze manier kan u zich volledig concentreren op genezen en nemen wij de organisatie, administratie en financiële lasten op ons!

Op zorgbehoefte staat geen leeftijd.
Wacht dus niet tot het te laat is, verzeker u nu en praat erover met uw familieleden.

Ter info
In Vlaanderen is een zorgverzekering wettelijk verplicht. Dit neemt niet weg dat de aanvullende zorgverzekering DKV HOME CARE nu meer dan ooit een noodzaak is, zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië.

DKV zorgt voor u als het er echt op aan komt

Wenst u meer informatie over deze waarborg?

Indien u nog vragen hebt, neem dan contact op met ons kantoor